Lasaña de calabacín en freidora de aire

Lasaña de calabacín en freidora de aire

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Lasaña de calabacín en freidora de aire. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Lasaña de calabacín en freidora de aire is one of the most favored of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Lasaña de calabacín en freidora de aire is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Lasaña de calabacín en freidora de aire, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lasaña de calabacín en freidora de aire delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Lasaña de calabacín en freidora de aire is 2 bandejas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Lasaña de calabacín en freidora de aire estimated approx 1h y 30 min.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Lasaña de calabacín en freidora de aire using 23 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve it.

Como tengo intolerancias alimenticias pues he tenido que reinventarme para así de algún modo no renunciar a ciertas comidas que me gustan pero con la seguridad de que no me perjudicarán.
Esta receta es libre de gluten y lácteos.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Lasaña de calabacín en freidora de aire:

  1. 1 kilo carne picada
  2. 4-6 calabacines medianos
  3. 1 pimiento verde
  4. 1 pimiento rojo
  5. 1 pimiento amarillo
  6. 1 cebolla
  7. 1 bote tomate triturado
  8. 1/2 vaso coñac
  9. 1 vaso vino blanco
  10. Queso mozzarella rallado (en mi caso queso vegano)
  11. Al gusto sal
  12. Al gusto pimienta
  13. Al gusto nuez moscada
  14. Al gusto canela
  15. Al gusto especias Harissa
  16. Bechamel de calabacín
  17. 2 calabacines medianos
  18. 1 cebolla mediana
  19. 1 vaso leche de avena
  20. 25 g Mantequilla (en mi caso mantequilla clarificada, sin lactos
  21. Sal
  22. Pimienta
  23. Nuez moscada

Instructions to make to make Lasaña de calabacín en freidora de aire

  1. Vamos a salpimentar la carne picada y le echamos todas las especias que nos gusten, yo le pongo Harissa, canela, nuez moscada, comino, un poco de guindilla molida, orégano, albahaca...
  2. Mientras dejamos la carne que vaya reposando hacemos un sofrito con la cebolla, ajo y los pimientos y sofreímos el tomate triturado y luego la carne con el Coñac y el vino.
    El secreto está en dejarlo que reduzca muchísimo toda la salsa, ploqui a ploqui hasta que quede seco.
  3. Vamos a hacer la bechamel...........................
    Pelamos los 2 calabacines, picamos la cebolla y sofreímos en dos, tres cucharadas de aceite durante seis minutos
  4. Añadimos el calabacín la mantequilla, el vaso de leche vegetal, una pizca de sal, pimienta, nuez moscada y lo dejamos cocer durante 10 minutos y trituramos hasta que quede la consistencia de una bechamel.
  5. Mientras la carne se va sofriendo y la bechamel va haciéndose aprovechamos para ir cortando rodajas de calabacín de medio centímetro de espesor más o menos.
    En un molde apto para la freidora (los de cristal del IKEA entra perfectctamente en el cestillo de la Cosori) echamos en la base y extendemos bechamel y encima vamos preparando una cama de calabacín
  6. Encima ponemos una capa de carne picada
  7. Otra vez bechamel
  8. Y seguimos haciendo capas de calabacín, carne y bechamel
  9. Así hasta llegar a la última capa que la acabaremos con bechamel
  10. Y rematamos echando el queso mozzarella o rallado y espolvoreamos un poco de orégano o albahaca
  11. Con la freidora precalentada, metemos el molde tapado con un poco de albal para evitar que se queme mucho el queso, a 205° durante 45 o 50 minutos
  12. Cuando termine le quitamos el albal y lo dejamos 5 minutos más para que acabe de gratinar se bien el queso
  13. Y ya no nos queda más que partir en porciones y disfrutar de esta delicia
  14. Todas las especias son optativas cada uno puede adecuarla a sus gustos.

As your experience and self-confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make simple changes to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. When it comes to fundamental food preparation abilities for novices you don't need to discover them but just if you master some basic food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast as well as simple lunch dishes yet its great something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Homemade Lasaña de calabacín en freidora de aire. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Bizcocho de calabaza y canela🎃

Sopa de col

Albóndigas en air fryer Cosori con una salsa de tomate y boletus